Másodéves hallgatók Neptun regisztrációja (2016. szept.)

2016. augusztus 16.

Tájékoztató a másodéves hallgatók Neptun regisztrációjához Anatómia, sejt-, szövet- és fejlődéstan III. tárgyból

Kedves Hallgatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézet és a Humánmorfológiai és Fejlődésbiológiai Intézet összevonásával ezentúl a Neptun rendszerben szereplő tantárgykódok is egységesítésre kerültek. Kérjük, hogy a regisztrációnál fokozottan ügyeljenek arra, hogy a megfelelő kurzusra jelentkezzenek, az alábbiak alapján:

Régi Anatómiai Intézet hallgatói: A Neptunban az AOKANT003_3M kód alatt futó kurzusokat keressék. Az elméleti kurzusok közül az E-F-G-H csoportoknak kiírt ELM_1 jelű elméleti kurzust vegyék fel, a gyakorlati kurzusok közül pedig válasszák ki régi csoportjukat.

Régi Humánmorfológiai Intézet hallgatói: A Neptunban az AOKANT003_3M kód alatt futó kurzusokat keressék. Az elméleti kurzusok közül az A-B-C-D csoportoknak kiírt 00_2 jelű elméleti kurzust vegyék fel, a gyakorlati kurzusok közül pedig válasszák ki régi csoportjukat.

Az évismétlő, vagy eddig passzív státuszban lévő hallgatókat kérjük, hogy tanulmányozzák a számukra külön készített tájékoztatót (az Intézet honlapjáról letölthető).

Budapest, 2016. augusztus 1.

                                                                                  Dr. Ádám Ágota